درخواست و گرفتن ویزای ایران

نکاتی در رابطه با اخذ ویزای ایران

سعی کنید قبل از سفر به ایران در مورد قوانین کشور اطلاعات جامع و کامل را به دست آورده باشید تا در هنگامی که به این کشور سفر می کنید قوانین آن را رعایت نمایید. در صورتی که شما نتوانید قوانین کشور ایران را به درستی اجرا کنید، ممکن است توسط محاکم قضایی محاکمه شده و محکوم شوید.

همچنین توجه داشته باشید که ویزای ایران مهلت ۹۰ روزه دارد که تنها ۳۰ روز مهلت حضور در کشور ایران است. در واقع شما ۹۰ روز مهلت دارید تا وارد کشور ایران شوید و پس از ورود تنها ۳۰ روز اجازه ماندن در این کشور را خواهید داشت. در صورتی که نیاز داشته باشید می توانید چند روز قبل از اتمام ویزا اقدام به تمدید ویزای ایران نمایید.

بهتر است بدانید که ویزاهای سه ماهه و شش ماهه و یکساله ایران نیز وجود دارد که در صورتی که شما اقامت بلند مدتی را در ایران داشته باشید می توانید اقدام به اخذ ویزای ایران به صورت بلندمدت نمایید.

قوانین ویزای ایران به‌صورت بلندمدت

استفاده از ویزای بلند مدت برای افرادی مناسب است که مدت زمان بیشتری در ایران اقامت دارند. توصیه می‌ شود افرادی که برای کار به ایران آمده ‌اند و مدت زمان زیادی مثل ۳ ماه یا حتی یک سال در ایران اقامت دارند، از ویزای بلند مدت ایران استفاده کنند.

برای صدور این ویزا دولت ایران به اینکه فرد شهروند چه کشوری است توجه می کند. همچنین سفرهایی که فرد در سال گذشته به ایران داشته و میزان تمدید ویزا نیز از جمله پارامترهایی است که برای صدور ویزای ایران به صورت بلندمدت مورد توجه قرار می گیرد. این ویزاها به صورت سه ماهه، شش ماهه و یکساله هستند و به فرد کمک می‌کند تا در طول اقامت در ایران نیاز به تمدید متناوب ویزای خود نداشته باشد.

چگونگی تمدید ویزای ایران

اگر سفر شما به ایران بیش از ۳۰ روز به طول می انجامد، شما نیاز دارید تا ویزای ایران خود را تمدید نمایید. برای این کار باید به پلیس اتباع خارجی در ایران که در شهرهای بزرگ این کشور قرار دارد مراجعه کرده و اقدام به تمدید ویزای خود را انجام دهید.

بهتر است برای این کار حتما سه روز قبل از اتمام مدت ویزا به پلیس اتباع خارجی در ایران رفته و مدارک مورد نیاز را با خود به همراه ببرید. ناگفته نماند که اگر با ویزای تجاری وارد ایران شده اید، به منظور تمدید ویزای ایران حتما باید درخواست نامه تمدید مهلت اقامت در ایران توسط میزبان تجاری خود را به پلیس اتباع خارجی ارائه دهید تا تمدید ویزای ایران شما انجام شود.

  • فرم درخواست تمدید ویزا
  • عکس 6*4 دو عدد (بانوان باید عکس محجبه با روسری داشته باشند)
  • پاسپورت به همراه کپی از صفحات آن
  • ویزا به همراه کپی
  • تمبر ورودی
  • پرداخت هزینه تمدید ویزا

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری

ویزای ایران برای زائران

یکی از جاذبه های اصلی برای شیعیان غیر ایرانی که باعث می شود تا به ایران سفر کنند، وجود بارگاه منور امام رضا در ایران است. به همین علت است که دولت ایران شرایط مناسبی را برای حضور زائران نیز فراهم آورده تا زائران با آسودگی به ایران سفر کنند. فرودگاه شهید هاشمی نژاد نیز با ارائه ویزای فرودگاهی ایران به این موضوع کمک می کند

اعتبار ویزای ایران

اعتبار ایران 90 روزه بوده و باید تا قبل از اتمام ویزا فرد به ایران وارد شود. در صورت ورود به ایران نیز، تنها 30 روز مجاز به حضور در ایران بوده و حتی اگر از اعتبار ویزا نیز زمان باقی مانده باشد، باید خاک ایران را ترک کند و یا اقدام به تمدید ویزای ایران نماید.

منبع : ویزای ایران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *